De Hofvijver

Locatie Forelsloot
Forelsloot 3 - 4
2724 CA Zoetermeer
Telefoon 079 - 3315481

Locatie Velddreef
Velddreef 324
2727 CV Zoetermeer
Telefoon 079 - 3413037

m d w d v z z
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
 
 
 
 

Dag 5 Vrijdag compleet

Vrijdag 3 juni

De wekker stond vandaag iets vroeger. Om 8.15 uur begonnen we aan ons heerlijke ontbijtje. Altijd leuk om de kinderen voorbij zien te komen op weg naar hun laatste ontbijt. Zoek de verschillen met een paar dagen geleden. Jasper zag het vanochtend even helemaal niet meer zitten en liep verdwaasd naar een tafeltje in de eetzaal, waar hij rustig alleen heeft ontbeten. Het ontbijt had hem goed gedaan, want al snel verscheen er weer een glimlach op zijn gezicht.

Na het ontbijt was het tijd om de huisjes leeg te maken. Lees: alle tassen ingepakt; bedden afhalen, het beddengoed in de kar gooien en de boel weer even aanvegen. Volgens meester Hans had meester Micha hier ook nog een grote klus aan. Vannacht heeft hij een hele toer door het huisje gemaakt om stopcontacten te vinden voor de opladers. Op zolder vond hij het laatste stopcontact, zodat de laptop waarop dit laatste stukje getypt wordt, opgeladen zou zijn.

De kinderen gingen maandag met 1 grote tas of koffer het huisje in, maar sommige kinderen kwamen vanochtend met minimaal 3 tassen de deur uit. Voor Jovan was het ook een uitdaging. Hij had een heel lief klein koffertje bij zich. Juf Marga heeft Farouk tot drie keer geholpen om hem het inzicht te geven dat de spullen onder zijn arm echt nog wel in zijn tas paste. In huisje 8 vond Timo een verdwaalde sok. Hij begon er even goed aan te ruiken en verzekerde juf Rebecca ervan dat dit een sok van Edgar is.

Om stipt 10.00 uur waren we klaar. Tijd om het kamp af te sluiten in Dierenpark Amersfoort. De kinderen hadden al groepjes gemaakt en konden snel op pad. Uitgeput plofte wij neer op het terras met een welverdiende appelpunt. Terwijl de juffen op hun telefoon nagenieten van de verhalen en foto’s op de site, typt meester Micha het laatste verhaal, zodat hij het kampverhaal op de site voor jullie kan afsluiten.

We willen u, ouders en verzorgers bedanken dat we de zorg voor uw kinderen een weekje over mochten nemen.

De kinderen willen we bedanken voor een geweldig kamp! Jullie hebben het mede mogelijk gemaakt dat we kunnen terugkijken op een mooie afsluiting van groep 8.

We wensen jullie sterkte met de was. De kans is aanwezig dat u een sok tussen de was vindt die niet van uw kind is. Daar maken we komende week wel weer een compleet paar van.

Een fijn weekend toegewenst en de kinderen zien we maandag graag weer terug op school.

 

Klik hier voor de foto's.